Aquablend Kalf Start 200L Aquablend Kalf Start 200L
Aquablend Kalf Start 200L Aquablend Kalf Start 200L
Aquablend Kalf Start 200L
Aquablend Kalf Start is een mengsel van opgeloste mineralen en vitaminen. De opgeloste mineralen worden goed door de darmwand opgenomen. Hierdoor is de efficiëntie erg hoog.
Vraag offerte aan
 
Mineralen en vitaminen voor jonge kalveren. Leverbaar in jerrycan van 5 liter en 20 liter of een vat van 200 liter. De kalveren zijn met de juiste mineralen en vitaminen in de voeding actiever, hebben minder last van crypto, super eetlust, glanzende kalveren, kalveren zien er prima uit, eten eerder ruwvoer, eten eerder krachtvoer, meer glans, levendiger. Kalf Start wordt één of twee maal daags toegevoegd aan de melk. Mocht er kunstmelk gevoerd worden is het advies om bij problemen de Aquablend Kalf Start tijdelijk toe te voegen aan de kunstmelk. Dosering 10 ml per kalf per dag. Aquablend Kalf Start is geschikt voor opfokkalveren vanaf dag 2 tot het moment dat ze van de melk afgaan en voor nuchtere kalveren vanaf dag 2 tot het moment dat ze het bedrijf verlaten.

Leverbaar in jerrycan van 5 liter en 20 liter of een vat van 200 liter. Bekijk de samenstelling van Aquablend Kalf Start en voeradvies hier.